Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

kayip ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

kayip anlamı
Kayıp, yok

Artvin Yusufeli Uşhum köyü

"kayip" için örnek kullanımlar

lahana corbasi eski yemeklerden geriye kalan tek yemektir eskiye ölzgü ugmac,lapa gibi yemek cesitleri özelliklerini kayip etmislerdir.
Kaynak: Pınaraltı, Trabzon
gibi diger kisitlara uyularak, kayip zamani en azlayacak ve hattin verimliligini en coklayacak sekilde, is istasyonlarina atanmasi surecidir.
Kaynak: Montaj hattı dengeleme
Sinaps sayisinin zamanla dusmesi bir kayip olarak dusunulmemelidir. Bu, elektronikteki ROM programlamaya benzetilebilir. Bu cihazlar
Kaynak: Sinaps
tr/yasam/haber/172492-kayip-mu-kitasinin-raporlari-da-kayip Habertürk'te Aycan Saroğlu'nun Osman Mayatepek ile yaptığı röportaj.
Kaynak: Tahsin Mayatepek
B_giris B_cikis+B_kayip+B_tukenen qquad mbox(1) ve ekserji verimi de şöyle ifade edilir: frac(B_kayip+B_tukenen)B_giris qquad mbox(2)
Kaynak: Ekserji verimi
görünmeyen varlıklar ya da şeytanlar olarak bilinen "kayip iren" adı, "Bab tükti şaştı-Kayıp iren kırk şilten" ifadesinde karşımıza çıkmaktadır.
Kaynak: Kayberen
kalecisi Boško Kajganić 'in ülkesinde geçirdiği bir trafik kazasinda hayatini kayip etmesi sonuçu kaleyi bir sezon boyunca yedek kaleciler
Kaynak: Eser Özaltındere
Kaynakça : sanat/sinema/11/08/kayip. otobus. abd. yolcusu/499749.0/index. html | başlık "Kayıp Otobüs" ABD yolcusu | erişimtarihi 2011-09-03 |
Kaynak: Kayıp Otobüs

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.