Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Kuşkaya ne demek?

 - 1 sözlük, 2 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Kuşkaya anlamı
Ağrı ili, Doğansu bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Kuşkaya anlamı
Balıkesir ili, Konakpınar bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Kuşkaya" için örnek kullanımlar

Kuşkaya, Ağrı ilinin Patnos ilçesine bağlı bir köy dür. Kültür: Köyün gelenek , görenek ve yemek leri hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kuşkaya, Patnos
Kuşkaya Köyü, Balıkesir ilinin merkez ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi vardır.
Kaynak: Kuşkaya, Balıkesir
Buradan da Karacaköy yakınından geçerek, Balçıkdere ve Karacaköy Deresi'ni aşarak, Hamzaderesi'ni geçip, küçük Kuşkaya Tepesi'ne ulaşır.
Kaynak: Anastasios Suru
Plaklarında okuduğu eserler : Sulhiye (Kuşkaya) ile birlikte (Columbia) Dama bulgur sererler/Bartın Varyantı Bn. Nevin ile birlikte (Odeon)
Kaynak: Sâdi Yâver Ataman
Kavakbaşı, Çiftlik, İnkaya, Çitlenbik, Kıraç, Aliağa, Kuşkaya, Çorak-Yeşilyurt, Aynalıoğlu, Yaylacık, Deliklitas, Söğütgırı, Burhaniye
Kaynak: Türkali, Balıkesir
oğullarından bugün Koç, Fırat, Işkın, Demir, Erdoğan, Şahin, Çağlar, Tepedam ve Kuşkaya soyadını kullanan değişik sülaleler meydana gelmiştir.
Kaynak: Yeniköy, Hafik
Künye : Işık tasarım: Özer Kuşkaya. Dramaturg: Canan Kırımsoy. Müzik: Joel Simson. Rol dağılımı: Tülay Günal, Çetin Tekindor. Kaynakça
Kaynak: Rita'nın Şarkısı
Doğusunda kurekli Köyü ,Güneyinde Gençali köyü batıda ise Kuşkaya ve budak köyleri kuzeyde ise sevendeli köyü ile komşudur köy hafif bir
Kaynak: Andaçlı, Patnos
Eyne Hocalı oymağı: Akyar, Yumruklu çepni, İnkaya (Sazcılar), Kozpınar, Elyapan, Kuşkaya. Yalınayak oymağı: Soğanbükü, Deliklitaş,
Kaynak: Gökçeören, Balıkesir
ilk savunma hattını teşkil eden Anatasius surlarında Kuşkaya mevkine yakın (Diabasis) ovasında yapılan savaşta İslav Tomas ordusu bu sefer II.
Kaynak: II. Mikhail

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.