Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

ulaştırma ne demek?

 - 3 sözlük, 3 sonuç.

BSTS / Orta Öğretim Terimleri Kılavuzu

ulaştırma anlamı Osm. münâkale Fr. circulation
(coğrafya)

Güncel Türkçe Sözlük

ulaştırma anlamı
is. 1. Ulaştırmak işi. 2. İnsanların, malların, haberlerin ulaşmasını sağlayan işlerin ve araçların tümü, münakalat: Ulaştırma Bakanlığı. 3. ask. Orduda malzeme ve personel taşıma işlerini sağlayan sınıf.

Türkçe - İngilizce

ulaştırma anlamı
isim
1) transmission

ulaştırma eş anlamlısı

münakalat
is. (müna:kala:tı, l ince okunur) esk. Ulaştırma.

"ulaştırma" için örnek kullanımlar

İnternet dünyasıyla ilgili bu önemli açıklama; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'dan geldi.
This important statement about the world of Internet, Transport, Maritime Affairs and Communications Minister Binali Yildirim arrived.
Kaynak: ntvmsnbc.com
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,internet haber sitelerinin gazetelerin sonunu getireceğini belirtti.
Transport, Maritime Affairs and Communications Minister Yıldırım, internet news sites will bring the end of newspapers, he said.
Kaynak: abhaber.com
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, geldiği İzmir'de CHP'li yerel yönetimleri sert sözlerle eleştirdi.
Transport, Maritime Affairs and Communications Minister Yıldırım, CHP İzmir local governments that criticized the harsh words.
Kaynak: yeniasir.com.tr
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Buca Forbes Caddesi'nde esnafı ziyaret etti, Bucalılır'la sohbet etti.
Transport, Maritime Affairs and Communications Minister Yıldırım, Buca Forbes Street shopkeepers visited Bucalılır'la chatted.
Kaynak: objektifhaber.com
com Sayısal Yöntemler içinde yer alan ulaştırma problemleri de ulaştırma konusu altında incelenebilir. Ulaştırma modelleri doğrusal
Kaynak: Ulaştırma
tr İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu bunların en önemlilerindendir. Sayısal yöntemler içinde yer alan ulaştırma
Kaynak: Ulaştırma (anlam ayrımı)
PlayStation Network (kısaca PSN), çevrimiçi çok oyunculu oyun ve dijital medya ulaştırma servisidir ve PlayStation 3 ve PlayStation
Kaynak: PlayStation Network

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.