Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

zarafet ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

zarafet anlamı
is. (zara:fet) Zariflik: "Sadece zarafetinizin, güzelliğinizin karşıdan hayranı olmuştum." -S. Kocagöz.

Türkçe - İngilizce

zarafet anlamı
isim
1) elegance
2) grace
3) graciousness
4) daintiness
5) gracefulness
6) dainty
7) stylishness
8) pulchritude
9) fineness
10) spruceness

zarafet eş anlamlısı

zariflik
is. Zarif davranış veya zarif olma durumu, zarafet.

"zarafet" için örnek kullanımlar

Bir sanat dalına ilgisi olmayan genç, ruhunda yeterince zarafet barındırmıyor demektir.
Young are not related to an art-form, the spirit of grace enough to host a means.
Kaynak: haber3.com
Salih'in çok çabuk düşünüp uygulaması ve mümkün olduğunca basitlikle süslediği zarafet dolu oyunu Fenerbahçe'nin Viktoria Plzen'e karşı geçiş hücumlarında avantaj sağlamasına yol açacaktır.
Saleh's application, and as much as possible to think very quickly, full of elegance, simplicity graced the game against Fenerbahce switch Viktoria Plzeň during an attack will lead to gain an advantage.
Kaynak: live.sporx.com
İtalyan stili sportifliği ile zarafet anlayışını birleştiren Alfa Romeo'nun geçmişten geleceğe uzanan sportif sedan konsepti "Gloria", bu yıl 83'üncü kez kapılarını açacak olan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda sahne alacak.
Concept of sportiness that combines Italian style with the elegance from the past to the future of Alfa Romeo sports sedan concept "Gloria", this year, the International Geneva Motor Show will open its doors once 83'üncü will take the stage.
Kaynak: haberler.com
Söze güzellik, güçlülük, canlılık, zarafet, derinlik veya genişlik verir. : Kandilli yüzerken uykularda: Mehtabı sürükledik sularda:-
Kaynak: Mecaz
Nükteli ve incelikli bir sahne sanatçısı olarak ün kazanmış, striptize zarafet ve belirli bir üslup kazandıran ilk bürlesk gösterisi
Kaynak: Gypsy Rose Lee
çeşidini tekmil edip ancak halefi Yāḳūt el-Mustaʿṣımī maarifetiyle fevkine geçilecek kadar muvazeneli bir zarafet derecesine getirmiş olmasıdır.
Kaynak: İbnü 'l-Bevvāb
açık salonlar arasında güneş ışığı, suların akışı ve gölgelerin oyunu buluşturularak, dış alemle inanılmaz bir uyum ve zarafet sağlanmıştır.
Kaynak: El Hamra Sarayı
cenaze törenleri,düğünler,toplantılar,bayramlar ve diğer tüm etkinliklerde kafkas kültürünün has zarafet ve güzelliğini görmek mümkündür.
Kaynak: Germiyan, Kavak
cenaze törenleri,düğünler,toplantılar,bayramlar ve diğer tüm etkinliklerde kafkas kültürünün has zarafet ve güzelliğini görmek mümkündür.
Kaynak: Kavakpınarı, Vezirköprü
Yemekleri: Köyün geleneklerine ve anenelerine bağlı olarak düğünlerde yapılan (gömme)zarafet halkın bir araya toplanması ve geniş bir
Kaynak: Sağman, Pertek
İsminin kaynağı : Lütuf ve zarafet anlamına da gelmektedir. 23 Haziran 1902 tarihinde Mercedes marka adı olarak tescil edildi.
Kaynak: Mercedes-Benz
Dışı dikenlerle kaplı olsa da içi zarafet doludur. Paloma Josse: Paloma Josse, Renée'nin çalıştığı apartmanda ailesiyle birlikte oturan 12
Kaynak: Kirpinin Zarafeti
Dahiane bir insan, ancak zarafet, eğitim ve karakterden yoksun biri. Kendini beğenmişliğiyle toplumda saygınlık sahibi herkese tepeden
Kaynak: Arminius Vambery

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.