Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

görüldü ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"görüldü" için örnek kullanımlar

Gün ile En İyi Tartışma Programı dalında iki ödüle layık görüldü.
Day two was awarded a prize for Best Talk Program category.
Kaynak: haberturk.com
Öğrencilerin zaman zaman ayakta durmakta zorlandığı görüldü.
The students were forced to standing from time to time.
Kaynak: odatv.com
Derik Belediyesi meclis üyelerinin 'Q,X,W' duruşması görüldü.
Derik Municipality councilors 'Q, X, W' was hearing.
Kaynak: haberfx.net
Achilles'in varisi olarak görüldü. Polynikes mükemmelliğin,zarafetin,güzelliğin,cesaretin,yeteneklerin simgesi gibiydi. Ona bakan gözünü
Kaynak: Polynikes
"1-up" teriminin ilk kez 1970'lerde ABD'de pinball oyunlarında kullanıldığı görüldü. Bu oyunlar oyunculara birçok kez devam etme şansı
Kaynak: 1-up
Antik Yunanistan Olimpiyat Oyunları'nın doğum yeriydi; bu nedenle Atina, çağdaş oyunların açılışını sunmak için uygun bir seçim olarak görüldü.
Kaynak: 1896 Yaz Olimpiyatları
Oyun, birçok kişi tarafından PlayStation 3'ün en önemli oyunlarından biri olarak görüldü Eleştirmenlerden oldukça pozitif eleştiriler alan
Kaynak: LittleBigPlanet
10. Lions Tiyatro Ödülleri 'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. Ankara Devlet Tiyatrosu 'nun sahnelediği ve Erhan Gökgücü 'nün
Kaynak: Durukan Ordu
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Özgürlüğü ödülüne, 2003 yılında Çağdaş Gazeteciler Derneği 'nin Mustafa Ekmekçi Ödülü'ne layık görüldü.
Kaynak: Melih Aşık
Şehir ve Başkan Dergisi'nin Türkiye çapında yaptığı anket ile 2002 yılının en başarılı ilçe başkanları arasında üçüncülük ödülüne layık görüldü.
Kaynak: Abdül Batur
Tarihi romanı Dins el darrer blau birçok ödüle layık görüldü. yazdığı ilk romanı İspanya Kültür Bakanlığı Ulusal Edebiyat Ödülü'ne layık görüldü.
Kaynak: Carme Riera
karizmasıyla ününü iki katına çıkardı ve dönemin en ünlü sanatçısına çevrildi Sadece 31 yaşındayken SSCB Halk Sanatçısı ününe layik görüldü.
Kaynak: Müslüm Magomayev
1998 ve 1999 yıllarında Doğal Hayatı Koruma Derneği ve Garanti Bankası tarafından Yılın En İyi Televizyon Haberi Ödüllerine layık görüldü.
Kaynak: Tuncay Mollaveisoğlu
İlk pullar 1871 yılında görüldü. Onlar yuvarlak biçimde, perfore siz olup, aslan başlı ve onu arapça ayrı ayrı yazılmış üç mezhebin
Kaynak: Afganistan'ın posta tarihi ve posta pulları
Türk golfüne yaptığı katkılar nedeniyle Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 'Olimpiyat Meşalesi Ödülü'ne layık görüldü.
Kaynak: Ahmet Ağaoğlu (iş adamı)
Şubat Türkiye Türkiye | Umut Bulut | İlk kez verilen bu ödülü kazanan Umut, özellikle ligde attığı gollerle bu ödüle lâyık görüldü.
Kaynak: TrabzonCell Ayın Futbolcusu
ve Afrika'nın En Büyük Mobil Teknoloji ve Uygulama Organizasyonu, The Mobies'de "En İyi Mobil Web Sitesi" kategorisinde ödüle layık görüldü
Kaynak: Bank Asya
ABD'li pop , gospel , jazz ve R&B müzisyeni ve söz yazarıdır Christina Aguilera ilk Star Search 'da programında yarışmacı olarak görüldü.
Kaynak: Christina Aguilera
Bu meslekte 50'den fazla ödülü var. Türk Dil Kurumu tarafından en büyük ünvan olan "Türkçeyi en iyi kullanan spiker" ödülüne layık görüldü.
Kaynak: Ayşenur Yazıcı
Birliği 'nin düzenlediği Galatasaray Sergileri ile tanışan Malik Aksel, Cumhuriyet 'in ilanıyla birlikte sanat etkinliklerinin içinde görüldü.
Kaynak: Malik Aksel
izleyen dönemde, ülkeyi perde arkasından yöneten İttihat ve Terakki yönetimine karşı bazı çevrelerde gitgide artan bir hoşnutsuzluk görüldü.
Kaynak: İkinci Meşrutiyet
İki oyunculu oyunlar ilk kez kişisel bilgisayar larda görüldü. Böylece çok oyunculu oyunların da temeli atılmış oldu. 1990'ların başında
Kaynak: Tek oyunculu oyun
Antalya Festivali Sanat Ödülü'ne, Kanlı Derenin Kurtları adlı eseriyle 1976 TDK Roman Ödülü'ne layık görüldü. 12 Mart döneminde Ankara
Kaynak: Dursun Akçam

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.