Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

çakıcı ne demek?

 - 3 sözlük, 3 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

çakıcı anlamı
is. Bıçakçı: "Çocukların velileri arasında birçokları iplikçi, boyacı, ipekçi, dokumacı, havlucu, çakıcı gibi muhtelif sanatları gösteriyordu." -H. S. Tanrıöver.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

çakıcı anlamı
Koyu esmer.

Doğanbey *Beyşehir -Konya

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Çakıcı anlamı
Afyon ili, Dinar ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"çakıcı" için örnek kullanımlar

Programdaki önceliğin el becerisini geliştirmek olduğunu belirten Çakıcı, ''Ürünlerimizi hazırlarken kullandığımız malzemelerin de doğal olmasına özen gösteriyoruz.
Indicating that the priority is to develop the program dexterity Piler,'' while preparing our products are the natural materials used are careful.
Kaynak: haberdar.com
Arabacıoğlu'nun bir gazeteye verdiği röportajda ülkenin en köklü kurumlarından olan YDÜ'yü hedef aldığını belirten Çakıcı, ülkede birçok ilk ve yeniliğe imza atan YDÜ'nün adının lekelenmeye çalışıldığını iddia etti.
Arabacıoğlu'nun a newspaper interview that the country's most established organizations that target the YDÜ'yü Piler, many countries are trying to smear the name of the first and the innovation signature YDÜ'nün claimed.
Kaynak: kibrispostasi.com
Bir kabulü sırasında gazetecilerin TDP'nin belediye seçimlerinde aday çıkarıp çıkarmayacağı yönündeki sorusunu yanıtlayan Çakıcı, TDP'nin adayının aslında belirlendiğini ancak bir değerlendirme yaptıktan sonra açıklama yapacaklarını kaydetti.
TDP journalists during an acceptance that municipal elections Answering the question plays a Piler, TDP candidate explanation of the fact that after an evaluation determined, but said they would.
Kaynak: gundemkibris.com
köyü çakıcı ve kabaklı köyleri arasına konan yörük çadırları nedenıyle kavgalar olmuş ve zaman içersinde kavgalar dosluklara neden olmustur.
Kaynak: Tuğaylı, Dinar
Çaakmaklar önceleri Ezine ilçesine bağlı iken burada yaşayan bir çakıcı lakablı bi eşkiya(çete) devamlı huzur bozucu olayla çıkarmaktan
Kaynak: Çakmaklar, Ayvacık
daha sonra Hanifi çakıcı ve ibrahim çakıcı muhtarlık yapmışlardır. halen hanifi çakıcı köy muhtarıdır. Hazırlayan;Samih Ardahanlı
Kaynak: Aşıtlar, Pasinler

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.